Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippt

Jag är en fågel utan vingar

men jag flyger ändå

så mycket högre än du




Fri vers av Jenny*
Läst 781 gånger
Publicerad 2005-10-01 22:07



Bookmark and Share


  Nattis83
Uttrycker så mycket styrka! Härligt! /Natalie
2006-06-24

  Cattis Rönn
säger som dom andra...härligt livsbejakande dikt...bravo!!
2005-10-23

  Markattan
Jag gillar stämningen, tonen, livsbejakandet i denna. Man kan flyga nog så högt även med klippta vingar ibland. Bra!!
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*