Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt.


I dina guldglittrande ögon.

Jag är gjord av guld.
Jag är gjord av vatten.
Jag är smid vid en spegel sjö.
Så jag alltid ser mig själv,
Alla misstag,
Alla framsteg,
Alla jag.
För i dina ögon likt sjöns guldglittrande ,
Speglas jag.
© Ida Freyhall 080718 01:31




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-11 23:58



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
det här, tycker jag, en äldre man, är fräscht, bildrikt och hoppfullt.
Lycka till i ditt skrivande!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta