Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinder & gap - limerick

 

Ett skrik ljöd från Zinkens arena
och runt Zinkens arena sågs skena
en spritt språngande näck
man som just hoppat häck
och fick häckbommen mitt mellan bena




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 610 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-12 11:42



Bookmark and Share


  dweeb
Ha ha ha snyggt! :-)
2009-07-23

  © anakreon VIP
OUSCH!
Carl-Erik
2009-07-21

  Junitvillingen
Haha..men stackars han ändå!;-) Detta är orsaken till att JAG aldrig hoppar häck - *stort skratt*!;-)
2009-07-17

  tom boreland
fri idrott
som
friast
2009-07-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
En Daniel från sju-åtta
han sin skrivkonst alltid väl måtta
limericken flög
på texten blev man hög
i orden man sig bara gotta
2009-07-12

  Lili Samuelsson VIP
ja du daniel, du är som bästigastelimerick så här, i rim och rytm, gillar den här skarpt
2009-07-12

  Lena Krantz
Skrattar högt här.....den var bra!
2009-07-12

    Madeleine Ågren (Maduska)
Kul!
2009-07-12

  madinsane
tack för ett leende. det behövde jag idag.
2009-07-12

  Night Soul Woman
haha:) Den var bra*applåd*
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP