Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftlöften

Maria lovar och lovar
hon menar det verkligen
hon ljuger aldrig för mig
bara för sig
hon tänker att om verklighet
kunde likna drömmar
eller tvärtom

Hon är mitt lilla spöke
som ringer och ringer
men aldrig kommer till skottet

Medan min värld flyr
bort över kullarna
står jag kvar, knädjupt
i kaoset som är mitt att tygla

Tinnitusen tjuter
som ett eko av allt som funnits
och hon är allt jag aldrig fick
gitarren gnyr i famnen
hundlojal och varm
tonerna tar aldrig slut




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 15:05



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Jävla Maria, hon lovar och lovar och det händer fan inget alls för allt som är kring och tar mot. Hej dead man, nice poem.
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand