Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten beskrivning av nu med glimt av snart...




Som det är

Melodi: Livet i Finnskogarna


Först så är man täppt i näsans gång
ja, gång på gång
sen så är man knäppt och mäkta trång
i lungors fång
hostande och snorande man genomlider tid
nattetid man sällan finner frid

Då får man tänka som så - hurra!
jag behöver inte gå till jobbet alls ida'
för det är söndag och fritidsda'
och på måndag är jag ledig, ja

tisdag är halvdag och onsdag me'
torsdag och fredag de enda som skiljer mig från lördan
sen är jag ledig i veckor tre
plus en till
då slår jag upp min glädjedrill

Därför står jag ut nu resolut
och absolut
käkar medicin
som nog var bäst på gammalti'n...
Går emot sitt slut gör denna sång
i diktarprång
och nu är jag faktiskt mindre vrång -
tjoflång!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-12 21:51



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Livet i Finnskogarna och livat i holken, snart är det semester, då flyr förkylningen all världens väg ska du se!
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP