Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du rubbar min värld ...


du rubbar min värld ..

 

 

 

Jag har bestämt mig för att tatuera ditt namn

ovanför mitt hjärta

en tatuering som kan inte suddas av tiden

för att inte glömma din kärlek

 

Du den vackra...

som rubbar min värld...

 

kärleken är frihet

lik friheten av Niagras vattenfall

men minnet av dina viskningar i mina öron

hörs högre än gnäggningar

av de miljontals ton vatten med sina obändiga hästar




Fri vers av issac.a.m
Läst 677 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-07-13 22:21



Bookmark and Share


  Roula O
underbart vacker kärleksdikt...
2009-07-18

  Suzy med punkterna
Universum rubbas av kärleken;=)
2009-07-14

  Carola Bouvin
Underbart om att vilja bevara kärlekens minnen i all evighet, fantastiskt fin läsning!
2009-07-14

  Aciom
awesome!
2009-07-14

  Lena Krantz
Nånstans tror jag att du kan

lite mer

om du bara kom förbi det där med kursiverandet och centreringen

det blir verkligen mycket enahanda i längden du vet

/Lena
I all vänlighet
2009-07-13

  sulimaa
När kärlek är frihet då är den sann och evig...lika evig som själen i mötet med en annan älskad själ...underbara ord.....
2009-07-13

  peter markurth
kanon
2009-07-13

  Gisela Nordell
fin dikt om kärlek
2009-07-13

  sachie
Vackert.... Som en vaniljglass på sommaren, läskande och underabrt gott att smaka.. Precis som kärleken som texten handlar om. Bra form bra språk som porlar... ^_^
2009-07-13

  carina L
Verkligen en vacker dikt om kärlek .
2009-07-13

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-07-13

  Just Emotions
WOW.. snyggt!
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m