Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska jobba på den, är drygt jävla bakis...


cava läppar



plockar en stjärna
och klistrar på
dina cava läppar
påminner om
en natt
vi höll oplockad frukt
i våra händer




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-13 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare