Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillbaka med en ny liten dikt efter en ganska lång tids frånvaro. Vare sig ni vill det eller bryr er så är jag här igen. Var hälsad poeter och eventuella läsare! Skriver om allt och för alla.


Men inte som djupt störda soldater i krig

Vi älskar och frigör vår instängda spränglängtan
om en kyss delas ut i kärlekens fuktiga bastu
av dina brandfarliga läppar
och jag därigenom blir berusad på mitt hjärtas nyårsaftonglada dansgolv
då måste du lova mig att innan den kyssen
måla dina läppar
med jordens giftigaste läppstift!
Jag vill ju sluta livet lycklig i en mjukt lindrande våg
som sköljer över
min frustrations hårt saltade sår
ta mig i handen och led min darriga initiativlöshet
över den svaga isen
till gröna platser inom mig jag aldrig skulle nå
utan dig och din säkra hand!
Vi älskar kraftfullt!
Allt hat mot andra och mig själv ska nu ut
men bara för det ska man fan inte älska
som djupt störda soldater i vansinnigt krig!

Äldre killar
som lurar identitetsförvirrade tjejer till snuskiga saker
de egentligen inte vill göra
ja de har inte mycket högre värde än våldstäktsmän för mig!








Fri vers av Skrivarn
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-26 18:22



Bookmark and Share


  aol
starkt berörande skriftat, kändes rakt ur hjärtat
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn