sommarrepris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommarrepris


Telepati & Sandslott




När min tunga flödar ljus

och tar dej genom tunnel av kaos

du är förvirrad

så jag lägger dej i en sovvagn till Athen

Proppar dej full av Guds magi

och bästa Whiskey

väl avvägt kombinerad

med kärlek

Så landstiger vi Kos

och du sover i 48 timmar

som vanligt

medan jag

lyssnar på Coleman Hawkins

på stranden

byggandes sandslott

i telepati

med dina drömmar.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-13 17:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fantastiska repriser du bjuder på här...njuter för fullt.
2009-07-14

  Nanna X
jättefin, du målar en situation som jag tror på, älskar första raden
2009-07-13

  Marlboroman/Hg VIP
Tycker om den här. Som vykort sänt till sig själv. Anspråkslös men spikrak.
Dock en liten, liten grej som stör mig (nej två) &-tecknet (byt hellre mot och – då hackar inte ögat i läsningen) och slarvfelet medanS.
Men som sagt, tycker om den här.
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP