Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller så kallas det att han inte vill ha dig eller att ingen vill ha dig. -mig


sakers rätta namn-om det finns något

vad skulle du göra, frågade hon.
vad skulle du göra utan de där rösterna?

du vet inte hur det känns
hade han skrikit.

hon hade gråtit.

han gick in-

låg stilla på sin säng och stirrade upp i taket
tills hans ögon tycktes spricka och rinna ner för väggarna.

det kallas klaustrofobi.




de hade varit lyckliga
sades det.

hennes hy hade blivit tunnare sen dess
hans drag grovare.

men fortfarande kunde man se
blixtarna fyras av
mellan deras vidöppna ögon.

även om de ägnade den största delen av tiden
åt att omsorgsfullt undvika att se på varandra.

det kallas osäkerhet




Fri vers av HerrGlad
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-14 00:01



Bookmark and Share


    Lilla fröken söt
du är så braaa!
2009-07-16

  Moa Paulsson
jag försöker kommentera.
skriver.
raderar.
för nej, jag har faktiskt inga ord -
du lyckas finna den där stämningen som jag bara kan drömma om,
bara sådär,
några rader,
och ändå.
jag vet inte,
jag vet faktiskt bara att det är fruktansvärt bra, att jag älskar det och att jag genast tänker bokmärka det.
pussar.
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad