Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack puck, för kung midas.


men om du ramlar kommer jag ramla åt samma håll

lite som kung midas
blåser en vårvind i örat
snälla plocka upp mig
när jag faller

sakta försvinner kylan
solen värmer
snälla plocka ihop mig
när jag faller isär

fjäderlätt omsorg
känns mjukt mot kinden
snälla plocka med mig
in i ditt liv.




Fri vers av HerrGlad
Läst 450 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-14 00:10



Bookmark and Share


    obscura
lite som kung midas allt du rör blir till moln men om du ramlar kommer jag och ramla åt samma håll, det är tungt vännen men det är lungt vännen..- NAVID MODIRI och GUDARNA -

Fan vad nice. Längesen man lyssnade på detta underbara band och din dikt är fin och vacker som är inspirerad av en sådan härlig låt. Dina andra texter är också fina! Tycker om "stockholm säger att jag är ful" den är riktigt häftig!
2009-09-23

  JohannaCarlsson
få rader som är så gripande. Du är så duktig Kornelia!
2009-07-21

  Moa Paulsson
å, kornelia.
det här är så fint, så fint,
och (om man får det för författaren)
skulle jag vilja skrivapålappsättapåväggen
för det här, å.
kärlek.
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad