Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kallas ipod nano


som träd

Mörka röster
ekar
i mitt huvud
slår fingrar mot
pianots tangenter uppbringar
rysningar-
musik längs ryggraden

Brustna hjärtan
lagade
med lera
segt virke
som träd-
äldre än gatan vi går på,

sjunger om
nyfunnen frihet
styrkan når också
mig och mitt hjärta
växer
blir stort
starkt,
inte okrossbart
men

starkt nog
att läka sig själv
Bli segare än träden




Fri vers av HerrGlad
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-14 00:26



Bookmark and Share


    Lilla fröken söt
du är så bra och fin!
dina texter alltså!!<3
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad