Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte leka med nån dum

vill inte leka med nån dum

vill hellre leka med mej själv

vara bästis med mig själv

vi har kul ihop

mej och jag

mej och min fantasi

mej och min musik

mej och min dans

mej och mina färger

mej och mina händer

mej och mina ögon

öron näsa knopp

vad som än händer

har jag ju mej

tjohej




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-14 03:38



Bookmark and Share


    Jane S VIP
haha ja nä dummingar får va, men det finns snällingar också som tur e, å leka med.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta