Tiden då alla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden då alla


Växer

 

Låter mitt rundnätta hus

Vila under sina takpannor

Vitmålat med spröjsade fönster

Vidöppen dörr

 

Doftande ängsfält sveper in

Gömmande sig i gardinveckens rundlar

Havet stannar på trappans steg

Doftande tång

 

Solen leker i trädens blad

Kittlar trädens loja bark

Värmer äpplens väntande trånad

Målar körsbär i rött




Fri vers av madigan
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-14 10:51



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Sensuellt hus i sensuell omgivning... Vackert...
2009-09-09

    sajo
Tack för dessa vackra ord som du skrivit om här. Ser bilden framför mig som du så vackert skapat.

En sådan plats vill man verkligen vara vid och få inspiration och rekreation.

Gillar orden mycket.
2009-07-29

  Yrre VIP
Å gudars, får jag hälsa på?

Tack, Tack för en vacker text!!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan