Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren finns i din spegel

Det är intressant
hur lite
på en våg
kan lyfta
ett tungt år

andra sidan glaset
jag är tre dagar vackrare
än igår

trots det var veckor sen
solen lös som mest
doftar min hud
lite mer av sommargräs nu

jag ska ta hand om mig lite mer
genom låta mig ramla handlöst frammåt




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-14 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson