Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

splitter


Dörren står på glänt
i öppningen fladdrar
fransade band

tankar tonar upp,
splittrar sig likt
nyss sönderslaget glas

kan vi stanna upp en stund
i ljusspringan mellan
anhopande moln
stilla våra sinnen,
hämta hem skopor av det
renaste vatten från våra
innersta fjällbäckar

skänka inte endast bråkdelar
av summan hjärtan
















Fri vers av _Mian_
Läst 350 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-07-14 21:04



Bookmark and Share


  sister mary
Som om möjligheten öppnas i splittret, där ljuset glider in mellan bitarna. Läckert språk, skört och klirrande!
2009-07-15

    ej medlem längre
Bildrik och gåtfull dikt. Jag känner att dikten vill få mig att ta en kort paus i livet.. för att samla tankar som fragmenterats ... i ljuset mellan moln... att försöka bli hel igen.. hämta friskt vatten..
2009-07-15

  Marlboroman/Hg VIP
"skänka inte endast bråkdelar
av summan hjärtan"
-
Njuter
2009-07-15

  Marlboroman/Hg VIP
"skänka inte endast bråkdelar
av summan hjärtan"
-
Njuter
2009-07-15

  Suzy med punkterna
Fin poesi
2009-07-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
Otroligt vackert!
2009-07-15

  Vind
Vi porlar och går in för heltal! Absolut.
Skön dikt.
2009-07-14

    ej medlem längre
JA! bokmärker ja åsså.
2009-07-14

  noname_realmind
Mmh... ljuvligt vackert.

Bokmärker bumsans! :))
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_