Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksdikt

Trampar man bakåt när man cyklar


så kommer man ingenstans




Fri vers av KevinBroberg
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-14 21:04



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Vad man lär sig
;)

Fridens liljor

//Mjao
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg