sommarrepris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommarrepris


t r a n c e




                              Vi springer nakna ut i skogen

i den kalla höstkvällen

Vi springer fort

Vi skriker

Vi jagar varandra

låtsas att vi är mördare och monster

Vi söker Trance

tar oss in i Zonen

där Själen får vakna

Vi rullar oss i träsk

gräver ner oss i grustaget

Brottar ner varandra ömt och brutalt

Så gör vi i timmar

många kvällar

tills hela våra väsen glöder

och vi äntligen är fria

 

.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-14 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP