Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TangentRyttaren (TRiptol nr 2)

 

 

tragglar trolska toner 

trippar som i tresteg

träffar rätt sekund strax

 

 

springer in i tiden

stannar nu

traskar ut ur tiden

 

 

träder tankars gångar

trixar fram två känslor

trasslas tröstrikt samman

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-14 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP