Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såkort är tiden där den virvlar runt runt på livets dånande trumma,


ett öppet hjärta

Så nära min närmaste vän
där två själar blir som en,

där jag är din glänta
löven susar som tusende små vingar
solstrålar hoppar dansar

hittar passager glittrar leker
tränger små gångar överallt,

under vaggande måne
vandrar dina livsdagar,

aftonstjärnan släcks
solen tänds fyller fyller
mej med strålande hopp,

torkar bort daggtårar från
självande våta ögon,

du är min regnbåge över
forsen där jag är din evigt
tvättade klippa,

nuet i sig självt så evigt,
där du blir jag och jag
blir du.




Fri vers av aol
Läst 638 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2009-07-14 22:46



Bookmark and Share


  louisegirl
Vackert i känsla och ord..
2014-10-26

  Nils Teodor VIP
Som öar förenade i djupet av det tidlösa här
Mycket vacker
2013-09-29

  oMareld
Gud vad vackert...

Älskar varje ord
2009-10-28

  Nasrin
Mycket vackert kärleks dikt!
Känslosam och roman!!!
2009-10-09

  MeAmmie VIP
Dina ord är som älvors dans över sommaren morgonstund!
Så där trolsk så den binder min själ till dina kärleksfullt skrivna ord.
Jag blir hänförd och ödmjuk inför din vackert målande poesi!
Fridens Lena Liljor/Ammie
2009-10-04

  S.A.I. Steve Lando
mycket vackert i känsla som i språkföring
2009-09-29

  Margithe VIP
mycket vacker att läsa, så vackert skrivet.Mycket bra.
2009-09-08

  Roula O
en mycket vacker kärleksdikt...
2009-07-19

  anits VIP
En underbart vacker dikt
2009-07-15

  Mats Henricson
Njuter av Din Måleriska Mildhet som Du får fram så Vackert i denna ! Bokmärker !
2009-07-15

  Maria T
En mycket ljus och vacker
kärleksdikt
2009-07-15

  mare VIP
Mycket vacker dikt........
2009-07-15

  Lotti
förmedlar en storportion ro i dessa vackra , kärleksfulla och tillåtande rader
2009-07-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vacker poesi
kärleksfull och förlåtande
2009-07-15

  Suzy med punkterna
Som alltid mycket vackert och väl skrivet.
2009-07-15

  Bodil Sandberg VIP
o så underbart vackert...så mycket värme som strömmar här ur dessa kärvänliga rader!!!! En fantastiskt fin och gripande dikt!!!

"du är min regnbåge över
forsen där jag är din evigt
tvättade klippa,"
2009-07-15

  Glensan
Fint poetat med ett mycket vackert slut

"nuet i sig självt så evigt,
där du blir jag och jag
blir du"

Riktigt bra applåder
2009-07-15

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fint
2009-07-15

  walborg
Tack min fina vän för en underbar kärleksdikt!!!!
2009-07-14

  Blåbäret
helt fantastiskt

"där jag är din glänta"...så erbjudande fint!
denna rad skapade vackraste bilderna i mig
fastnade speciellt vid detta

men hela texten var så vacker
2009-07-14

  issac.a.m
vackert skrivet..
2009-07-14

  Svartsilver
så vackert !
2009-07-14

  * Ammi *
Poesi! Kärleksfylld och så vacker!
Livets dånande trumma, så fint uttryckt
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol