Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN BARA MIN

Jag vill bara lägga mig i din famn.

stanna för en evighet.


bilda en kärlek så stark som inte går att slita av .



kedjar fast mitt liv till dig,


flyttar din vackra skönhet till mitt hjärta


älskar med dig oavbrutet


som bara vi kan göra.



hela natten



sen vaknar vi en solig morgon då solen hälsar på.


ser dina djupa ögon brinna för vår passion


kysser dig , förklarar dig

här och med


min gudagåva.




Fri vers av oneblood
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-14 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood