Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden

när du leker med döden


har livet ingen innebörd


när du leker med livet


tar döden dig till slut


fast ofta på fel sätt.




Övriga genrer av oneblood
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-15 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood