Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesin

poesins glöd som brinner i fingrarna


där sätter man orden tillrätta


formar , klurar och rättar till bokstäver


dit och hit



läser en gång till


rättar rader


poesin måste vara färdig


halvfärdig ger inget tecken på den




Fri vers av oneblood
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-15 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood