Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevaras inlåst..

Bakom hjärtats
dörr
bevaras hemligheter
om kärlek...
i innersta rum
väl inlåst utom räckhåll
för andra..
lagras vackraste minnen
som livet gett












mare







Fri vers av mare VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-06 11:36



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig poesi, som många av dina alster
2009-10-16

  Maria T
Så fint.
Vackra minnen
2009-10-06

  Bibbi VIP
Så sant beskrivet.
Applåd och bokmärke.
2009-10-06

  Anjeska
Innerliga och hjärtliga rader
2009-10-06

  Lars Hedlin
I djupet..bra poeterat
2009-10-06

  peter markurth
finkänsligt
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP