Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll!

vill sätta mig med en miller i näven


slå på tv :n , dra i gång sällskapsresan (gran canaria)



skratta hysteriskt i 90 minuter åt Lasse Åberg och gänget.



Tillsammans med polarna


det är umgänge.


sen går vi ut på krogen


snackar med fina kvinnor



sen går vi till pissoaren och snackar med främlingar som man alltid gör.



sen kanske vi kan gå hem och kolla på Hälsoresan.




Övriga genrer av oneblood
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood