www.youtube.com/watch?v=zQFuNHCMF2Y" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.youtube.com/watch?v=zQFuNHCMF2Y


Alla är vi Hjältar!




Alla Är Vi Hjältar

Eftersom Vi Är Mänskor

Och Även Dom Vars Hjältejag Sover

Kommer Att Vakna

För

Alla Är Vi

Underbara Hjältar

.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-15 18:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Härligt att läsa;=)
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP