Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julimorgon

Mitt daggvåta gräs-
mjukt som silke, som sammet
livar mina tår.




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-16 08:37

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
så kliver jag ut med dig och svalkar mina tår
2009-07-19

  Monika A Mirsch VIP
.. och ger mig svalka för den heta dagen - solen stiger mot zenit i din dikt
2009-07-18

    ej medlem längre
Lite Kneippigt ...
2009-07-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt somrigt
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP