Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickarna.

Blickar

kan i bland vara väldigt lättfångade

vill man att nån ska fånga tillbaka


kan dock vara svårare.




Övriga genrer av oneblood
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-16 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood