Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två nakna kroppar

Två nakna kroppar så nära man kan komma

tätt omslingrande själar med samma andetag

hand som kupas över yppigt bröst

som en handske av silkeslena trådar

hår som luktar som sommarens förjätmigej

heta smekningar över länd och lår

len hud smeks av varma läppar

svettdroppar som pärlar från mörka siluetter

i sommarnattens allra senaste timma

närmare än nånsin en annans människas själ

en kort stund är man bara EN.... bara... EN

I extas möts man, kroppar vibrerar i kärlekens tecken

pulsarna som faller sakta, stillhet råder, försiktiga

smekningar över blöta kroppar som njuter,

tiden står stilla som en himmelsk läkning för djupa själasår

i våra ögon speglas själens djupaste innersta

snart är försvunnen den korta stund...




.....då ingen fattas....









Övriga genrer av Glensan
Läst 2116 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-07-16 15:01



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vacker lycka mellan två som älskar.. bra skrivet..
2010-02-12

    ej medlem längre
Alldeles, alldeles underbar var den här bokmärke
2009-12-07

  En strimma av guld
Vilken dikt du skrivit, så fin och så känslofull. Lyckad.

"tiden står stilla som en himmelsk läkning för djupa själasår

i våra ögon speglas själens djupaste innersta"
2009-08-12

  Karin Rosberg
Så vacker, sensuellt och erotiskt skön dikt att läsa! bokmärker!!
2009-08-11

  mare VIP
Mycket vacker dikt......sparas..
2009-07-29

  Makrills
WOW! Vilken text, vilken inlevelse, vilka KÄNSLOR. Mycket sensuell och sexig ordning, allt var kanonbra!! Applåder, applåder!!
2009-07-21

  Bodil Sandberg
En fantastiskt vacker och innerlig och sensuell text!!!!
hett hett - varm applåd!
2009-07-20

  Lars Hedlin
Hur underbar som helst..bra skrivet....
2009-07-17

  sulimaa
Meen åhh så innerligt vackert om den sensuella kärleken...ögon som speglar själens innersta ...underbart ...nu skriver du BRA!!!!!
2009-07-16

  Suzy med punkterna
Starkt ömt beskriver du kärleken men med ett litet vemodigt slut.....
2009-07-16

  aol
du fångade nuet just där så fantastiskt vackert fint
2009-07-16

  Junitvillingen
Mycket vacker text som mitt i den sinnliga erotiken också andas sorgsenhet...blir berörd av innehållet som helhet men fastnar speciellt för de sista raderna - som verkligen KÄNNS...

"snart är försvunnen den korta stund..."...

men med rätt person, när två själar möts och känslorna är desamma från båda håll, ja då kan det bli många sådana stunder. * Kram*
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan