Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brytpunkt

Vem vågar bryta grenar
låta fåglar falla

klä över det i träd ristade
med fingerspetsar ödmjukhet

låta det som måste
falla i tidens flätade videkorg

bryta loss
sten ur berg
kasta över svedda axlar,
låta färdas i strömmars riktning mot
bottenklangers destination




Fri vers av _Mian_
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-16 18:33



Bookmark and Share


  Lena Renman
Bilden är magisk!
2009-07-17

  Lena Renman
Ja vem..
Mycket starka ord här och en känsla av uppbrott, föraning, förädnring och fallande..

Applåder och bokmärker

Lena
2009-07-17

  noname_realmind
Mycket stark dikt som går djupt.
Tycker särskilt om slutackordet...
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_