Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kompromissar inte bort mej längre





det är därför sommaren är så jävla ensam

men jag har iallafall min själ i behåll!

jag har min musik & poesi & katterna

jag har naturen & jag har gud & min humor.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-16 21:00



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Det finns mycket för dig...

ta vara på det fina,

tyckte om tonen i denna.
2009-07-16

  Suzy med punkterna
Du har mer än många andra!
2009-07-16

  etthjärtaäralltidrött
Och dina skrivarvänner!
2009-07-16

    ej medlem längre
Låter väldigt ensamt när man läser, men ändå nöjd på något sätt.
Kram på dig!
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP