Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min vän använder utrycket på riktigt flitigt. Jag skämta o sa att jag skulle skriva en dikt om det o så blev det på riktigt med. Men den kommer att filas mer på.


På riktigt.

Känslor är på riktigt.
Ord är bara lek.
Du bör vara försiktigt.
Ord blir lätt till svek.

och dom leker omkring
där vi på en promenad går.
pratar om allt och ingenting
fast ingenting om hur vi mår.

Så jag ber dej var försiktigt
Du har mej på riktigt.




Fri vers av smaken som baken
Läst 460 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-16 21:51



Bookmark and Share


  oneblood
grymt bra ! bokmärker!
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

smaken som baken
smaken som baken