Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ?

flyger i väg mot drömmar jag drömt i nattens sken



där vi alla älskar av lustarnas behag


där vi kysser solens strålar


där vi nalkar sommarnattens dagar



med besked älskar vi

du och jag min kära !


sen kommer regnet


då sveper vi in oss framför brasan



sen frågar jag " Vill du gifta dig med mig ?"




Fri vers av oneblood
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-16 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood