Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnor vart är ni

När man går till krogen

man är lite lullig

går in på herrarnas toalett


där börjar man snacka med vet ifan vem som helst



där börjar ett slags möte


där är man full


men man är fel ute.


kvinnor

är mitt intresse




Fri vers av oneblood
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-17 00:03



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ja för tusan - vad gör du inne på HERRARNAS toalett???? Hahaha;-)))
2009-09-05

    J. Herward
haaha! den här var ju lite rolig också
2009-09-03

  LenaJohansson VIP
va fan skrev jag egentligen...?
INTE på herrtoan, om inte kön till damernas är för lång och man bara måste pissa.....
2009-07-17

  * Ammi *
på damtoan antagligen
2009-07-17

    C3H5(NO3)3
www.poeter.se ?

2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood