Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

New Yorks disiga skyline
och en andlös sekund:

sparven står stilla i luften

som paljetter gnistrar
taken från bilarna
från en vrålande
stadsbottnen

men här uppe, bara
moln och glas

moln och glas

och fågelhjärtat
som tickar där inne












Fri vers av Alfie M
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-17 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M