Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öh hej


vakuum

 

någonstans
överallt
i hela djävla kroppen


kreativt flöde
som bara flödar
genom hela djävla kroppen

 

det bultar och svider och skräms
och skäms
det lever.

det lever mer än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv
och jag

 

jag
vet inte vad jag ska göra åt det.

har inte kännt något djävla kreativt flöde på åratal.

 

 

för för det allra mesta
så finns det inga tankar under mitt kranium
det enda som flyger där är

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vakuum.

 

 

 




Fri vers av TedEdFred
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-17 19:06



Bookmark and Share


  Freya
hola hermana!

jag tycker om den här texten. och med tanke på hur stort hål det varit här och hur längsen det var sen du la ut något så är den bra!!

dock tycker jag att den känns lite tom. och lite förutsägbar på något vis.
meeeeeeeeen
det finns delar som jag vill fria till litegrann. till exempel:
"det lever.

det lever mer än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv"
och slutet. slutet är väldigt bra.
det är lite synd att du har slutet i rubriken bara. det förstör lite, för då kommer inte slutet som någonting nytt liksom.

men som jag uppfattar det är att det här är lite som en fin uppvärmning, som sedan kommer leda till något mycket stort.
pussen!

2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

TedEdFred
TedEdFred