Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har höjdskräck ändå vill jag balansera på skyskrapor med dig

Din
Fjärilslätta Fjärilstunga
Fjärran fjärmas, vi är här och nu
Våra själar förenas i rymdens gunga
Vi är ett tillsammans bara jag, bara du

Min mun vill möte
dina läppars mjukhet smaka
Din fjärilslättnad mot mitt sköte
jag klättrar uppåt och jag vill inte tillbaka





Fri vers av prima donna
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-17 20:10



Bookmark and Share


  Sturesdotter
sinnligt
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

prima donna