Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom nu och sug

 

 

äh nu slutar vi att träta
låt oss ta nåt gott att äta

nu har vi ju volvo & villa
så nu kan vi ju fakriskt grilla
jag har aldrig velat dej illa

ta en stor stark öl
så kommer du på köl

hunden
står bunden
i lunden

seså på med ett smil
titta på vår nya bil
vilken klass vilken stil

vårt bankkonto är så fett
& dina nya bröst är så rätt

ahh vilken shysst
& läcker byst

du är i drift så dyr
men bara du gör mej yr

grannen, han med så fet buk
han är så underbart avundsjuk

på vår svindyra båt
han är så kåt

nej min prinsessa
det blir ingen skilsmässa

jag har dej som i en ask
kom nu & sug min styva task

tvinga mej inte att åter dej slå
gul & grön & blå

seså kom och var duktig fru
underbara du.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-17 20:23



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
haha sarkasm
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP