Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp (Astro-Limerick no 23)






en sjönödig miss på Larissa
försökte i månkratern kissa
men allt sväva rakt opp
och hamna i omlopp
tills regn sköljde strax hennes frissa

en blöt liten genomsur miss på Larissa
försökte så hålla sig in i det sista
med sömnlösa hångarv
sprangs månvarv på månvarv
tills svettdunsters hetta fick källsprånget brista

en drunknande miss på Larissa
försökte nu trosorna hissa
till räddande flagg
men just detta plagg
fick rymdflottor komma och dricka och fnissa
 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-17 21:04



Bookmark and Share


    prima donna
jamen detta var skojsigt :)
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP