repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Tillbaka till livet




                              Jag försöker som en schaman

blåsa ljus in i dina drömmar

Jag ryter åt de mörka krafterna att för alltid försvinna!

Viker undan ditt hår

kysser dej där i hårfästet

mjukt & länge

tills du gnyr:

kaffe

Kaffe!

Jag har redan termosen redo

& häller upp en stor fet kopp åt dej

Medan du sörplar och dricker

sträcker på dej som en katt

masserar jag dej

& undrar: ska vi få upp dej idag...

Vidare frukost väntar i badkaret

som är fyllt med riktigt varmt vatten

oljor & skum

Jag kysser dina ögon med min själs

innersta vilja

Och nu gråter du den där gråten

som aldrig tycks ta slut

Den av både sorg vrede rädsla glädje & kärlek

Jag tänker att det får ta den tid det tar för dej

att komma tillbaka till livet

för du har varit långt borta i mörkret och vänt

Jag älskar dej.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-17 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan vara så klar med att den inte var så bra men början bjöd på en liten en
2014-09-30

  Carola Bouvin
Detta är så berörande så kärleksfullt så ömsint... så vackrast!
2009-07-17

  Johan Bergstjärna VIP
Lena

TÄNK inte så mycket... ; )
2009-07-17

  Lena Krantz VIP
Ja den var väldigt fin

men bara för att vara lite tvärtom så börjar jag allt undra lite om hon är färdig med mörkret eller bara vill vara det för att du så gärna vill?

;o)

när man är redo så är man, annars bara återvänder man till mörkret igen och igen...
2009-07-17

  etthjärtaäralltidrött
riktigt bra
2009-07-17

  Cosmic Johanna
Mycket fint förmedlar du värme och omtanke, känner igen denna som en tidigare favorit.

applåder!
2009-07-17

    prima donna
jag läser värme och vackert i dina rader
2009-07-17

    leelee
Känner mycket kraft när jag läser denna texten... fin.
2009-07-17

  Suzy med punkterna
Detta fick mig till tårar..........fantastiskt
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP