Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktig Kärlek Är Alltid Rätt




Riktig Kärlek Är Alltid Rätt

Nej... Sluta Inte .. Gå Inte Till Reträtt

Låt Din Vän Äta Sej Mätt

Det Där Problemet Klarar Ni Lätt



Riktig Kärlek Mörkret Slukar

Gör Bara Som Du Brukar

Släpp Loss Din Själaeld

Sitt Inte Där Modfälld



Dags Att Ta Nästa Steg

Vi Vet Att Du Inte Är Feg

Du Är Så Vacker & Full Av Mod

Kärleken Lyser I Ditt Blod




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-17 22:03



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Som om du visste
att den uppmaningen
behövdes genom
tårar och trötthet.

Tack!

Ja, riktig kärlek är alltid rätt!
2009-07-17

  Cosmic Johanna
Mycket bra energi i denna....

styrka som växer och uppmanar...

applåder!
2009-07-17

  thyra
Tack Johan, den här gav mig mycket just nu. Fint skriven med mycket känsla!
2009-07-17

  Suzy med punkterna
Tjusigt;=)
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP