Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbild (Astro-Limerick no 22)

 

 

 




en kåt android ifrån Io
för rymdflottor visade bio;
hans måne blev duk
där fittor och kuk
fiktivt flöda' över till trio

en lik android ifrån Io
kröp ut ur sin skärms mamma mio
men bilden blev kvar
av en oskapad far
som jordborna trodde var Dio

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-18 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP