Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändrats?

Har du förändrats ?
Jag vill ta reda på om du har det eller om du kan förändras
ja liksom för min skull kanske och för din egen skull iallafall.
Tiderna förändras och folk förändras och jag hoppas att du har det.
Då kanske det kan bli något mellan oss igen.
Eller ja kanske inte vi får se tiden får allt bestämma.




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-18 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter