Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten profetia...




Äntligen semester!


Trots hosta, nys och envist snor
jag drillar likt en lärka glad
semestertiden kommen är
till din Caprice!
så var nu viss
den svinner ej som en chimär
likt fjolårsditon... jag slår vad
den blir nåt särskilt nu jag tror...

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-18 17:13



Bookmark and Share


  aol
bara gilla så fint du kan
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP