Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Låt mej få bo mellan dina välsignade skinkor.



Låt mej få vara din lilla skyddsande,
din tröstare i dagens ökenpassager
Låt mej få bo mellan dina underbara skinkor,
sticka upp huvet precis i ditt vackra ryggslut

Jag ska skydda varje steg du tar
Jag kryper upp under din tröja,
har fäst en lian om din hals
Sätter mej bakom ditt öra,
i ditt ljuvliga hår, och viskar dej
de heliga svaren, tröstar dej när
du tröttnar på den trista omvärlden

Så tar jag mej en sväng,
är din lilla sex-tomte, när du sitter på
bussen hem och vämjs åt den
sunkiga atmosfären, då firar jag mej
neråt neråt, kysser dina bröstvårtor
med min ettriga lilla tunga,
och sen slår jag volter nerför din mage,
ner och in under dina trosor
neråt neråt i din läckra buske,
hittar din paradisknopp och börjar bearbeta

dej bestämt och precis så som jag
vet att du vill ha det, och du sätter på dej
solglasögonen och riktar blicken långt
bort åt horisonten, och jag fortsätter
fortsätter fortsätter tills du börjar skälva
så smått med låren och du kommer,
solen blixtrar i din blick när du dör den lilla döden,

men ingen ser dej för du har satt dej
längst bak i bussen, för du visste vad
jag hade för planer, och nu ler du stilla
och längtar efter att jag ska förstora upp
mej igen, och vi ska slänga oss i sängen

och älska tills vi somnar.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-18 22:37



Bookmark and Share


  Nanna X
söt och praktisk liten tomte!
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP