Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissa målar Miroir (TRiptol nr 3)

 




målar sig på omslag

pussar sina bilder

åtrår alla speglar

ramar ut

tittar till

fiskar fram

seglar dessa läppar

skärvan av sitt ordhav

händer håller käft


gluggar upp

slingrar spets

tung saliv


hånglar några hårstrån

spottar sista glimten

trutar liksom tuttar


stryker rent

pressar på

poesi

 

kysser sig musiken

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-18 23:33



Bookmark and Share


  Nanna X
självkärlekens tröst, vackert fångad...
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP