repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Nakna Ogenerade.... Fria








Våra rädslor & nojjor är våra murar

Om vi är fria & modiga nog att tillåta

varandra att avslöja & visa rädslorna

samtidigt som vi älskar varandra

så kommer dessa murar

~ i sinom tid ~
att falla & upplösas

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-19 00:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket bra poetat
2009-07-19

  Lejonhjärtas poesi
Klokt och vackert!
2009-07-19

  Teresia Ridell
Jaa..framförallt att tillåta sig själv att släppa...

Fint !
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP