Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina fina

Vara

mittibland

gamla vänner.

Hur det känns.

Hur jag saknar.

Hur jag saknar

tilliten

vänskapen

kärleken

ömsesidigheten

när jag får den

ikväll,som nu.

Med er.

Min allrakäraste vänner.

Och förstår vad jag saknar.

 

Hur jag saknar

en andra hälft i mitt liv

 

 

 




Fri vers av durr
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-19 01:00



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket fint kära skrivarvän, vackert!

(å lite sorgsligt?)
2009-11-01

  Kim VIP
Jättefint! Menar du din trädgårdsfödelsedagsfest den 18:e? Ja det saknar jag också! Men så länge hoppet finns kvar om än så litet... Kram från Kim
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr