Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Out here on the perimeter there are no stars Out here we are stoned - immaculate. en allvarlig lek med orden


Balance Center no.1

Varför Lämnade du oss?
Vi krälar hjälplöst i leran på din väg
Du är stenad, obefläckad
Men vi är smutsiga och du -
vårt välsignade vatten
Låt mig få komma ut
Här inne är allt syntet

But then again
små kanyler av kärlek
och ute blir inne
upp blir ned

och vi
blir varandra




Fri vers av Sundström
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-19 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström