Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
WWW.SERP.NU / SAMUELRAJEUS.SERP.NU


EN TOTAL OGENOMTÄNKT FÖRETAGSPOLICY

De

har

gjort

allt

för

att

vi

skulle

slå

marken

hårt

som

möjligt.

 

Det

som

de

inte

alls

fattat 

var

att

vi

satt

dem

och

 

vi

Föll

tillsammans.

 

 




Fri vers av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-19 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP